Bastyle Reclame Malden: carwrapping en belettering

Wie is Bastyle Reclame?

Wat in 2009 is begonnen vanuit een passie voor reclame en een drive om iets creatiefs neer tezetten is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat zich richt op visuele communicatie. Door onze kennis én creativiteit zorgen wij ervoor dat al uw wensen worden omgezet in ware blikvangers. Bastyle reclame beschikt over een eigen ontwerpstudio en professionele en enthousiaste monteurs.

In de signsector ligt het accent bij ons op onder andere carwrappen, autoreclame, gevelreclame, reclamezuilen, fotowanden, reclameborden, prints, spandoeken, banners, vlaggen

Het werk van een signmaker bestaat uit het vervaardigen van sign (deel)producten op de werkplaats en het monteren van deze producten op locatie. Voor wat betreft het vervaardigen van de producten gaat het met name om de digitale voorbereiding, het plotten, printen van producten en het afwerken ervan.

U kunt daarom met een gerust hart uw complete reclameproject bij ons onderbrengen. Het hele traject van ontwerp tot eindproduct verzorgen wij graag voor u. Binnen ons bedrijf zijn diverse productietechnieken en materiaalsoorten voor handen waardoor we snel en vakkundig op uw wensen kunnen reageren.

De basis van een samenwerking is voor ons een wederzijdse 'klik', wij werken dan ook graag vanuit een persoonlijke kennismaking.

U bent van harte welkom… de koffie staat klaar!

Autobelettering | Bordbelettering | Gevelreclame | Lichtreclame | Raamtinten

LET OP! Deze website maakt gebruik van cookies en tracking gegevens.

Als u uw browser instellingen niet aanpast, gaat u hiermee akkoord.

Ik begrijp het
Website gemaakt door Martijn Kerssing